Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
hu
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

 

 


Biztonság, minőség, szolgáltatás

Karsai Tamás vagyok, február 8-án nyílt meg munkavédelmi ruhák, felszerelések forgalmazásával, valamint munka- és tűzvédelem szolgáltatással, oktatással foglalkozó üzletágam.

Világ életemben az volt az álmom, hogy saját vállalkozásom legyen, így most úgy érzem, hogy egy nagy lehetőség kapujában állok.

A Karsai Munkavédelem

Évekkel ezelőtt kerültem kapcsolatba a munkavédelemmel, ezen a területen dolgozom azóta is, és nagyon szeretem. Az elmúlt időszakban átfogó szakmai ismeretekre tettem szert, folyamatosan követem a legújabb fejlesztéseket, illetve jogszabályi változásokat, sok gyakorlati tapasztalatot szereztem. Fontos számomra, hogy szolgáltatásaimmal növeljem a dolgozók komfortérzetét, olyan ruhákat, munkavédelmi felszereléseket kínáljak, amelyek nemcsak a biztonságos, de a kényelmes munkavégzést is szolgálják.

Misszióm, hogy kiszolgáljam az egyedi igényeket, tehát vevőim speciális kéréseikkel is megkereshetnek, megtaláljuk számukra a megfelelő megoldást!

Úgy gondolom, hogy a kereskedelem és a szolgáltatás kéz- a kézben jár, ezért a munkavédelmi termékek forgalmazása mellett munka-és tűzvédelem, valamint munka-és tűzvédelmi oktatással is ügyfeleink rendelkezésére állunk. Természetesen ezek mind személyre szabott, egyedi szolgáltatások. Forduljon hozzám bizalommal!

Munkavédelmi ruhák, felszerelések

A Karsai Munkavédelemnél jelenleg huszonhat féle márka érhető el. Elsősorban egészségügyi, építőipari, nehézipari munkaruházat és felszerelések forgalmazásával foglalkozunk, de nagyon fontos hangsúlyozni, hogy minden egyedi igényt igyekszünk kiszolgálni. Ha valaki egy speciális kéréssel érkezik hozzánk, akkor felkutatjuk a számára legoptimálisabb eszközöket, felszereléseket és beszerezzük azokat.

Heti 40, havi 160, évi közel 2000 óra – ennyi időt tölt egy átlagember a munkahelyén. Ha belegondolunk, ez rengeteg idő, így egyáltalán nem mindegy, hogy munka közben kényelmesen/biztonságban érzi-e magát, vagy éppen szorítja a cipő, lecsúszik az overál pántja, fullasztja a dzseki, vagy nyomja a fejét a sisak. Igényes, sokoldalú kollekciónkban megtalálja a jól szabott pólókat, kabátokat, nadrágokat, kényelmes cipőket, de a speciális építőipari, nehézipari védőfelszereléseket is.

A biztonságot garantáló magas minőséget pártoljuk, az üzletünkben forgalmazott eszközök mind megfelelnek a XXI. század kihívásainak.

 

Szolgáltatások

Munka- és tűzvédelem szolgáltatás

Fontos, hogy a munkáltatók, vagy vállalkozók nagy szaktudással rendelkező szolgáltatót alkalmazzanak, e nélkül ugyanis szinte lehetetlen elérni egy megfelelő munkavédelmi színvonalat. Ez miért gond? Amennyiben hiányosságokat tapasztal, a vállalkozást megbírságolhatja a Munkavédelmi Hatóság. Ez jelentős anyagi terhet jelenthet vállalkozásának, ugyanakkor egy munkahelyi balesetnek még tetemesebb költségei lehetnek. Egy súlyos munkahelyi baleset esetében a munkáltatót terheli az összes orvosi és járulékos költség, a munkavédelmi bírság, ráadásul egy esetleges bírósági eljárás díja is.

A Karsai Munkavédelemnél komplex munka- és tűzvédelem szolgáltatást nyújtunk: vállaljuk cége, vállalkozása teljes munka- és tűzvédelmi felmérését, a biztonságos munkahely körülményeit kialakítjuk, az ehhez szükséges eszközöket beszerezzük és felszereljük. Célunk a munkahelyi balesetek megelőzése, a biztonságos munkakörülmények kialakítása. Feladataink közé tartozik a jogi változások folyamatos követése, valamint az ezekről való tájékoztatás.

Munka- és tűzvédelem oktatás

Egy tapasztalt munkavédelmi szakember olyan hasznos információkat tud átadni a munkavédelmi oktatáson, amelyre az alkalmazottaknak valóban szükségük van. Minden olyan területet érintünk, amelyek a dolgozók biztonságát, valamint a cég, vállalkozás anyagi érdekeinek védelmét szolgálják. A munkavédelmi oktatáson szóba kerül a gépek, berendezések biztonságos használta, a veszélyes anyagok kezelése, védőeszközök alkalmazása, jegyzőkönyvek helyes kitöltése. Továbbá megtanítjuk a tűzoltó készülékek szakszerű használatát a gyakorlatban, de felhívjuk a figyelmet a tüzet okozó tevékenységekre is.

Az oktatásokra szükség van minden olyan esetben, ha új dolgozó áll munkába, ha valakinek változik a munkahelye, vagy munkaköre, esetleg a munkakörülmények, ha új technológiát vezetnek be, új eszközöket használnak, balesetek, tűz után, illetve tűzvédelmi változás esetén is. Fontos, hogy nem a papír, hanem az oktató szakértelme a garancia arra, hogy valóban biztonságos legyen a cége, ne sérüljenek meg a dolgozók és a berendezésekben se keletkezzen kár.

Magasban végzett munka oktatása

Célkitűzésünk, hogy a vállalkozások dolgozói biztonságban végezhessék a munkájukat, legyen szó magasban, vagy mélyben végzett munkaterületről. Azonban nem áll meg a termékek forgalmazásánál, hiszen e mellett szaktanácsadásokat, oktatásokat, egyedi kivételezésű pályákat, és leesésvédelmi eszközök felülvizsgálatát is végezzükk. Az oktatást és felülvizsgálatokat szakmai partnerünk a GAZEK Safety expert csapata végzi. Üzletünkben termékeik mellett az alábbi oktatásokra tudnak jelentkezni partnereink.

Államilag elismert képzések

• Magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása Ny.sz: E-001761/2018/D001

• Magasból történő ön-és társmentés Ny.sz: E-001761/2018/D002

• Beszállással végzett munkák során használt személyi védőeszközök alkalmazása a mélyben való lezuhanás megelőzésére E-001761/2018/D003

• Építőiparban használatos magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása E-001761/2018/D004

• Időszakos felülvizsgálata a személyi védőeszközöknek magasból való lezuhanás megelőzésére E-001761/2018/D005

• Oszlopon végzett munkák során használatos magasból való lezuhanás megelőzésére használatos egyéni védőeszközök alkalmazása Ny.sz: E-001761/2018/D006